درباره ما

در مورد هدف و مأموریت کارآوی

معرفی

انتخاب و یافتن شغل مناسب دغدغه بسیاری از دانشجویان، علی‌الخصوص افرادی که فارغ‌التحصیل شده و یا در آستانه فارغ‌التحصیلی هستند، می‌باشد. همچنین، دانشجویان در دوره تحصیل خود غالبا تحت آموزش های تئوری بوده و برای ورود به بازار کار و انتخاب مسیر شغلی خود، نیاز به آشنایی با محیط‌های کاری مختلف را دارند. از سویی دیگر، سازمان ها و شرکت ها نیز همواره علاقه مند هستند تا بهترین نیروی انسانی را از نظر دانش فنی و مهارتی در اختیار داشته باشند و این مسئله، یعنی داشتن نیروی انسانی بااستعداد و توانمند، یکی از نیازهای اصلی آن ها محسوب می شود.

از این رو، باشگاه مهارت و اشتغال دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف ایجاد بستری جهت تسهیل فرایند کاریابی برای دانشجویان و فارغ التحصیلان، سامانه ای تحت عنوان سامانه کاراوی (Karaway) را راه-اندازی نموده است. این بستر در قالب یک وبسایت، خدمات خود را ارائه می نماید و در نقش یک تسهیل گر، کارجویان و کارفرمایان را به منظور رفع نیازهای شغلی، به یکدیگر نزدیک می کند.

خدمات

همان طور که اشاره شد، کاراوی را می توان یک وبسایت با هدف ارائه خدمات کاریابی و استخدام تعریف کرد. مخاطبان کاراوی در دو دسته کارجویان و کارفرمایان قرار می گیرند.

• - کارجویان که اغلب دانشجویان و فارغ التحصیلان هستند با مراجعه به این سایت و ایجاد حساب کاربری، می توانند فرصت های شغلی مختلف را با شرایط و ویژگی های هر یک، مشاهده کنند و نسبت به ارسال رزومه برای هر یک از آن ها اقدام نمایند. علاوه بر فرصت های شغلی، افراد می توانند از اطلاعیه های مربوط به امریه و کارآموزی باخبر شده و درخواست خود را از طریق سایت، برای شرکت های مربوطه ارسال نمایند.
  • - کارفرمایان نیز با ایجاد یک حساب کاربری ویژه کارفرمایان می توانند از خدمات سایت استفاده کنند. آن ها می توانند با هدف افزایش بهره وری سازمان، نیروی انسانی کارآمد و بااستعداد را از میان دانشجویان و فارغ التحصیلان توانمند جذب نمایند. این کار با ایجاد آگهی های شغلی در قالب های استخدام، کارآموزی و امریه انجام می پذیرد.

مزایای کاراوی

• - شبکه سازی و تسهیل ارتباط میان صنعت و دانشگاه
  • - داشتن بستری مناسب برای ایجاد آگهی های شغلی و تبلیغ آن ها برای کارفرمایان
  • - امکان جذب نیروی متخصص و بااستعداد از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و سایر دانشگاه‌ها